AUP – Prihvatljiv način uporabe

1. UVOD

1. Studio4web je spreman osigurati vrhunsku kvalitetu usluga po vrlo povoljnim cjenama. Sljedeći uvjeti su potrebni da bi smo mogli pružiti najbolju moguću uslugu svim našim korisnicima, a u isto vrijeme osigurati našu legalnu etičku odgovornost.

2. Propust u provedbi ovih uvjeta biti će podloga za trenutačno isključenje bez opomene. Studio4web će biti jedini sudac u odlučivanju što predstavlja prekršaj ovog pravila.

3. Aktivnosti koje dovedu do isključenja (privremeno ili trajno) bilo koje pretplate će rezultirati u gubitku pretplatničkog plaćenog iznosa. Prigovori podnešeni u vezi zloupotrebe pretplate biti će istraženi i ako budu valjani biti će podloga za trenutačno blokiranje (korištenja usluga).

4. Za prijavu sumnjive zloupotrebe ili bilo koju povredu pravilnika, molimo da kontaktirate naš odjel za zloupotrebu.


2. ILEGALNA UPOTREBA I NEDOZVOLJENI SADRŽAJ

1. Studio4web serveri mogu biti korišteni jedino za potrebe dozvoljene zakonom. Transmisija, skladištenje ili distribucija bilo koje informacije, podataka ili materijala u suprotnosti sa bilo kojim važećim zakonom ili propisom je zabranjena. Ovo uključuje, ali nije limitirano na autorsko pravo, zaštitni znak, poslovne tajne ili druga intelektualna vlasnička prava korištena bez propisnog ovlaštenja te materijali koji su nepristojni, klevetnički, predstavljaju nezakonsku prijetnju ili krše zakone eksportne kontrole.

2. Primjeri nedozvoljenog sadržaja su ilegalne kopije software-a, nulled verzije raznih komercijalnih aplikacija, hacking programi, hacking skripte, hacking arhive, arhive inboxa email adresa, upute koje omogućavaju ili potiču na hakiranje stranica trećih osoba ili slanje neželjene pošte,  warez stranice, sadržaj za odrasle, maloljetnička pornografija, MP3/MP4 i slične audio/video arhive, IRC botovi, audio/video stranice i portali, backup podaci sa trećih servera.

3. Pretplatnik Studio4web usluga se slaže i drži Studio4web nepovredivim od bilo kojih potraživanja nastalih upotrebom usluge oštećujući korisnika ili bilo koju drugu stranku. Studio4web će biti jedini sudac u određivanju što predstavlja povredu ovog pravilnika.

4. Studio4web ne dozvoljava pozadinsko korištenje servisa kao što su IRC botovi, eggdrop, BitchX, XiRCON, Torrent client/server i bilo koji drugi program koji ometa normalne operacije servera.
– Warez sadržaj i postavljanje linkova prema warez sadržaju također nije dozvoljeno.
– Web proxy servisi se apsolutno neće tolerirati. Ovo uključuje NPH-Proxy i webproxy. Ako vaša web stranica sadrži bilo koju proxy datoteku, hosting usluga će biti isključena i vlasnik računa će biti kažnjen sa 500,00 kuna.

5. Kada koristite pretplatu sa shell korisničkim računom nije vam dozvoljena upotreba bilo kojeg servera, servisa ili usluge na mrežnom sustavu.

6. Serveri su definirani kao perlbots, proxyi, BitchX, pszBnc, root exploits, DDOS scripts, Shoutcast servers, itd. Korištenjem bilo kojeg od ovih servera suočit ćete se sa trenutačnom obustavom usluge, a korisnik će biti kažnjen sa najmanje 500,00 kuna, a najviše 2.000,00 kuna.

7. Zabranjeno je korištenje shared i reseller hosting račun za skladištenje, arhiviranje, javnu distribuciju te dijeljenje datoteka.

8. Shared i reseller hosting paketi namjenjeni su isključivo za hosting html i php web stranica. Svako masovno arhiviranje podataka na takvom hosting računu strogo je zabranjeno.

9. Masovno slanje email poruka nije dozvoljeno. Ukoliko imate potrebu za slanjem veće količine reklamnih email poruka one moraju biti poslane u skladu s uvjetima korištenja hosting usluge i email servisa te osobito ali ne i isključivo s točkom 1. članaka 101. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o elektroničkim komunikacijama (NN 90/2011) ili putem nekog od profesionalnih servisa namijenjenih masovnom slanju poruka. Studio4web shared i reseller serveri nisu namijenjeni za masovno slanje email poruka.

10. Studio4web zadržava pravo trenutnog isključenja hosting usluge u slučaju kršenja bilo koje od ovih aktivnosti.


3. NEŽELJENE E-MAIL PORUKE I SPAM

1. Neželjene komercijalne reklame poznate kao “spam” nisu dozvoljene u email porukama koje se šalju putem naših servera i vjerojatno će rezultirati suspendiranjem i otkazivanjem hosting usluge.

2. Studio4web ima nultu toleranciju prema slanju spam poruka sa svojih web servera kao i slanje spam poruka u kojima se oglašavaju domene smještene unutar naše mreže web servera. Ukoliko pronađemo navedeno, Vaš hosting račun može biti obrisan sa web servera bez mogućnosti ponovne aktivacije.

3. Sljedeće aktivnosti nisu dopuštene:

 • spam, što uključuje, ali nije ograničeno na, mailing liste skupnog komercijalnog oglašavanja, informativne najave, dobrotvorni zahtjevi, molbe za potpise (peticije), politički ili vjerski pamfleti
 • Lažiranje, mijenjanje ili uklanjanje zaglavlja elektroničke pošte – hosting računi bilo koje domene sa koje se šalju takve spam poruke biti će ukinuti bez ikakvog upozorenja i bez povrata uplaćenog iznosa.
 • Slanje brojnih kopija istih ili približno sličnih poruka s namjerom ometanja web servera ili email računa “mail bombardiranje”
 • Slanje email poruka spajanjem na vanjski email server ili zaobilaženjem limita hosting i/ili email računa
 • Spamanje news grupa: poslovni oglasi su nepoželjni u većini skupina Usenet rasprava i na većini e-mail mailing lista.
 • Email se ne može koristiti za uznemiravanje ili zastrašivanje drugih osoba. Uznemiravanje, bilo kroz jezik, učestalost poruka ili veličini poruka, je zabranjeno. Slanje samo jedne takve neželjene poruke može se smatrati uznemiravanjem. Ako primatelj zaraži prestanak slanja e-mail poruka, dotičnoj osobi više ne smijete poslati niti jednu poruku.

NAPOMENA – ako koristite usluge drugog pružatelja za promoviranje web stranice smještene kod ili preko nas (Studio4web), što je poznato pod nazivom “spamvertising“, primjenjuju se iste odredbe navedene iznad kao da su spam poruke poslane putem naših web servera.


4. SADRŽAJ ZA ODRASLE (+18)

1. Studio4web ne dozvoljava smještaj stranica na kojima se nalazi sadržaj za odrasle osobe. Studio4web zadržava pravo trenutnog isključenja hosting usluge u slučaju da se ista koristi u dotične svrhe.


5. CHAT SOBE

1. Studio4web ne dozvoljava chat sobe na web hosting i reseller web hosting paketima. Možete izabrati dedicated server za tu svrhu i kako bi učinkovito održavali chat sobe.


6. PTC (Pay To Click) WEB STRANICE

1. Studio4web ne dozvoljava PTC web stranice na web hosting i reseller web hosting paketima. Možete izabrati dedicated server za tu svrhu i kako bi učinkovito održavali PTC web stranice.


7. IRC

1. Studio4web ne dozvoljava korištenje IRC ili IRC botova na shared web hosting i reseller web hosting paketima te VPS i dedicated serverima. Oni su međutim dozvoljeni na dedicated serverima ukoliko se pokaže da nemaju negativne posljedice na našu mrežu.


8. SIGURNOST

1. Korisnicima se zabranjuje narušavanje ili pokušaji narušavanja sigurnosti mrežnog sustava.

2. Narušavanje sigurnosti na mrežama ili sistemima mogu rezultirati građanskom ili krivičnom odgovornošću. Studio4web će ispitati sporne događaje, što može uključivati suradnju sa nadležnim institucijama pri gonjenju korisnika koji su uključeni u takve djelatnosti.

3. Takvi slučajevi narušavanja sigurnosti uključuju bez iznimke:

 • Pristupanje podacima koji nisu namjenjeni tom korisniku, ili logiranje na server ili korisnički račun na kojem korisnik nije autoriziran za pristupanje.
 • Pokušavanje istraživanja, skeniranja ili testiranja ranjivosti sistema ili mreže s namjerom probijanja sigurnosti ili autentifikacijskih mjera bez potrebne autorizacije.
 • Pokušaj uplitanja u servise prema bilo kojem korisniku, hostu, mreži uključujući bez iznimaka preko preopterećenja, “floodinga”, “email bombinga” ili “crashinga”.
 • Krivotvorenje bilo kojeg TCP/IP paketnog headera (zaglavlja), bilo kojeg dijela headera u email-u ili oglašavanju na forumu.
 • Poduzimanje radnji u svrhu pribavljanja usluga koji nisu dodijeljeni tom korisniku.
 • Pokušaj povezivanja više hosting paketa zajedno kako bi iskoristili prednost velikog kapaciteta ili velike propusnosti.

4. Svaki zakupljeni hosting paket je jedinstven za domenu za koju je zakupljen – nije dozvoljeno zakupljivanje više računa da bi se kombinirao zakupljeni prostor i propusnost. Studio4web će takve transakcije zaustaviti i okarakterizirati kao obmanjujuće. Mi nudimo nadogradnju usluge za sve servise i često pružamo posebne uvijete za korisnike koji nas zatraže za pomoć.


9. ZLOUPOTREBA SERVERA

1. Svaki pokušaj sabotaže ili pokušaj nanošenja štete Studio4web serveru ili bilo kojem korisniku naših usluga je strogo zabranjen. Sve podmreže i dedicated serveri Studio4web se moraju ravnati sa navedenim uvjetima. Nepridržavanje ili izbjegavanje navedenih procedura su osnova za deaktivaciju korisničkog računa. Zadržavamo pravo uklanjanja bilo kojeg korisničkog računa bez prijašnje najave.

2. Korisnik prihvaća da će koristiti web hosting i reseller web hosting pakete samo za namijenjene aplikacije te smještaj web stranice.

3. Zloupotreba uključuje istraživanje mrežnog i raspodijeljenog računalnog sustava, skladištenje podataka (audio, video, software, slike i ostali podaci), backup podataka sa trećih servera, ili odvođenje prometa.

4. Kombiniranje i povezivanje dva ili više hosting računa sa namjerom povećanja dostupnih resursa ili korištenje resura drugog hosting računa nije dozvoljeno.

5. Studio4web će biti jedini sudac u određivanju što predstavlja povredu ovog pravilnika.

6. Korisnik prihvaća da će pitati Studio4web, u slučaju kada nije siguran da li je njegova aplikacija prikladan za rad na web hosting i reseller web hosting računu.


10. ODGOVORNOST KORISNIKA

1. Korisnik je odgovoran za svaku aktivnost koja proizlazi iz njegovog korisničkog računa, ukoliko se ne dokaže da je bio žrtva vanjskog upada hackera ili krivotvorenja adrese. Korisnik je također odgovoran za osiguravanje korisničkog imena i lozinke.

2. Korisnik se smatra odgovornim za sve materijale na njegovoj web stranici koja je mogla biti stavljena tamo od treće strane.

3. Korisnik je odgovoran za redovno kreiranje sigurnosnih backup arhiva svih podataka na zakupljenom hosting računu i spremanje istih na lokalnom računalu ili nekoj trećoj lokaciji po vlastitom odabiru.


11. BACKUP

1. Studio4web poduzima ekstremne korake kako bi održao integritet sistema. Međutim, Studio4web se ne može i neće držati odgovornim za gubitak podataka na zakupljenom hosting računu i backup prostoru proizašlih iz bilo kojeg razloga.

2. Da biste osigurali najjači nivo zaštite podataka, Studio4web vam preporučuje da redovno spremate SVE podatke na vaše osobno računalo. Kao i to da je preporučljivo da za svaki podatak koji je od velike važnosti imate sigurnosne kopije na više različitih mjesta.

3. Sve sigurnosne kopije podataka Studio4web-a napravljene su za slučaju hardverskih grešaka, a ne korisničkih pogrešaka i ne garantiraju mogućnost vraćanja korisničkih podataka.

4. Prilikom generiranja backupa preko cPanel pristupa obratite pažnju da backup kreirate za vrijeme kada server nije opterećen (tokom noći).

5. Kreiranje backup arhiva računa većih od 1 GB obavezno je u vremenu između 00:00 i 06:00, u slučaju da se pokrene tokom dana automatski će biti prekinuto kako ne bi došlo do rušenja servera i pada performansi.

6. Vraćanje podataka iz backup arhive na zahtjev korisnika naplaćuje se 50,00kn (PDV uračunat) po hosting računu.

7. Vraćanje podataka iz vlastite backup arhive dostupno je unutar cPanel kontrolnog sučelja hosting računa bez plaćanja.

8. Hosting računi koji zauzimaju više od 25GB prostora ili više od 200.000 inodes-a biti će isključeni iz backup sustava.

9. Ukoliko korisnički hosting račun zauzima više od 25GB diskovnog prostora ili više od 200.000 inodes-a, korisnik je osobno odgovoran za izradu i pohranu backup kopije vlastitog hosting računa. Naša preporuka je nadogradnja na VPS ili dedicated server.


12. PODUZIMANJE AKCIJA

1. Svaki slučaju kada se korisnik ne odnosi u skladu sa navedenim uvjetima je temelj za deaktivaciju korisničkog računa. Studio4web će biti jedini sudac u određivanju što predstavlja povredu prihvatljivog način uporabe (AUP). Studio4web zadržava pravo uklanjanja korisničkih računa bez prethodne najave.
Kada Studio4web dobije saznanja o navodnim kršenjima prihvatljivog način uporabe (AUP), pokrenuti će istragu. Tijekom istrage moguće je da ćemo ograničiti korisniku pristup računu kako bi spriječili daljnju neautoriziranu aktivnost.

2. Zavisno od težine prekršaja, Studio4web može po svom nahođenju ograničiti, ukinuti ili izbrisati korisnički web hosting račun i/ili pokrenuti pravne radnje. Ukoliko su takve radnje krivični prekršaj, Studio4web će obavijestiti nadležne državne institucije o takvom prekršaju.

3. Studio4web se neće smatrati odgovornim za novčane kompenzacije proizašle iz privremenog suspendiranja ili brisanja korisničkih računa ukoliko su one proizašle iz kršenja prihvatljivog način uporabe (AUP).

4. Korisnici Studio4web usluga slažu se sa time da se u potpunosti odriču bilo kakvih eventualnih odštetnih potraživanja, a koja su nastala iz korištenja Studio4web usluga koje su mogle prouzročiti štetu njima ili trećim osobama.

5 .Studio4web usluge pružaju se bez garancija ikakve vrste, bilo direktne ili implicirane, uključujući ali ne ograničavajući na garanciju isplativnosti, odgovornost za posebnu upotrebu. Studio4web se izričito odriče svih pretpostavki i garancija da će usluga koju pruža biti sigurna, neprekinuta i bez grešaka. Niti jedan savjet ili informacija, pisana ili usmena izdata od strane Studio4web ili njegovih zaposlenika, ovlaštenika ili sličnih ne može se uzeti kao osnova garancije, niti se možete pouzdati u takve informacije ili savjete. Studio4web, partneri i dobavljači ne mogu se držati odgovornima za štetu koja proizlazi bilo direktno bilo indirektno iz korištenja naših usluga niti bilo kojih drugih oblika transakcija.


13. MODIFIKACIJE

1. Studio4web zadržava pravo da dodaje, briše ili modificira bilo koji dio ovog pravilnika u bilo koje vrijeme bez prethodne najave.


14. ODBIJANJE USLUGE

1. Zadržavamo pravo odbiti, otkazati ili suspendirati hosting uslugu na način kako nam odgovara. Primjer odbijanja pružanja hosting usluge je kada korisnik nastavlja sa prekršajima nakon upozorenja. Odbijanje, otkazivanje ili suspenzija usluge se posebno odnosi na slučajeve slanja spam mailova.

POVEŽITE SE S NAMA PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

KORISNIČKE STRANICE

Email adresa:

Lozinka:

KLIJENTI O NAMA

 • Siniša BralićstroGo ITT d.o.o.

  Više no zadovoljavajuća razina podrške sastoji se od brzine, kvalitete i potpunosti odgovora na sva do sada postavljena pitanja.

 • Jovica NikšićUdruga e-vinarstvo

  Zadovoljni smo brzinom odgovora na upite i suradnjom kroz ove 4g.

 • Alida MezićKlaracomm d.o.o.

  Jako sam zadovoljna sa uvijek brzim i konkretnim odgovorima, uvijek 100 postotnim rješenjem problema. Vrlo ugodna suradnja, preporučam svakome tko želi/treba sigurno parkirane stranice.

 • Emil MustaćEmil Mustać

  Nikakvih zamjerki. Sve se jednostavno i lako odradi preko korisnickog sucelja.

 • Vladan PavkovićUdruga Sjedi 5

  Zahvaljujem na visokom angažmanu koji se vidi u odnosu prema nama i našim potrebama. Potpuno smo mirni i zadovoljni kod vas. Sjedi5.hr

 • Dražen PaunPAUN d.o.o.

  Definitivno najbolja usluga što se tiče web hostinga, registracija domena, brzih i korisnih odgovora na upite i zahtjeve. Toplo preporučam svima.

 • Marijan PericaImo-Consalt Rijeka

  Već godinama koristim usluge Studio4web-a. Zasigurno najbolja korisnička podrška koja se može dobiti kod nas. Preporučujem svima, sve pohvale... Miron svaka čast ... moje poštovanje !!!

 • Dean Hudoletnjakwww.boss-game.com

  Jednostavno najbolji hosting, podrška za 5. Moja preporuka svima !

 • Znate onaj osjećaj kada obučete jaknu, hlače ili nešto treće sto niste dugo nosili, gurnete ruku u džep, a kad ono, u džepu 100 kn? Jednak osjećaj se javlja pri poslovanju sa Studio4web-om. Od brzine odgovaranja na upite, ljubaznosti, stručnosti, cijena, širine ponude, dostupnosti servera, brzine servera, .... kod ove hosting tvrtke nema loše strane i veselim se dugogodišnjem poslovanju s njima.

 • Hrvoje BušićMale stvari d.o.o.

  Fantastična, brza i kvalitetna usluga bez čekanja. Izuzetno ljubazan odnos i visoka razina ophođenja ne samo prilikom kupnje već i prilikom rješavanja problema. Čisto zadovoljstvo!

 • Marin Begićwww.popularpin.com

  Definitivno najkvalitetniji i najjeftiniji hosting na hrvatskom tržištu. Odličan support i puno dodatnih opcija (35% affiliate, reward points, plaćanje Paypalom). Samo nastavite, svaka čast!

 • Marijan RelkovićPlanet Računala

  Iznimno profesionalna i kvalitetna usluga. Vrlo brzo riješavanje problema. Daleko najozbiljniji i najpouzdaniji.

 • Davor NujicTRIVIUS d.o.o.

  Najbolji web hosting koji se može pronaći u regiji. Osobno sam ga preporučio svim svojim kolegama i poslovnim partnerima koji me pitaju gdje smjestiti svoju web stranicu. Brzinu supporta koju pružaju kolege iz Studia4Web može biti uzor svim drugim hosting providerima iz cijeloga svijeta, jednom riječju FASCINANTNO ;) Topla preporuka svima koji traže brz, kvalitetan, pouzdan i cijenovno JEFTIN webhosting!!!

 • Marino BobetićMarino Bobetić

  U višegodišnjem korištenju usluga Studio4web-a nikad se nisam osjećao uskraćen. Cijene su pristojne i pristupačne, služba za korisnike ljubazna i susretljiva. Nemojte se pokvariti i ostat ćemo skupa još dugo vremena ;)

 • Sva pohvala na iznimno brzim reakcijama na upite, profesionalizmu, pouzdanosti i odnosu prema korisniku. Premašili ste naša očekivanja. Bravo!

 • Iznimno smo zadovoljni uslugom, pouzdanošću i brzinom odgovora od strane korisničke podrške. Svakako preporučujemo!

 • Domagoj FrancDomagoj Franc

  Koristio sam puno domaćih i stranih hostinga ali Studio4web je moj omiljeni izbor

 • Marinko Stanićwww.stanich.net

  Najpovoljnije cijene za stabilnu uslugu.Tehnička podrška brza i efikasna.Preporuke svima!

 • Hi, I love the Reward Points addon. Thanks for your great support and addons!

 • Antonio VukorepaKontrol biro d.o.o.

  Vrlo sam zadovoljan kompletnom uslugom, pogotovo kvalitetnom korisničkom podrškom.Na sve moje upite odgovorili ste u roku pola sata i riješili sva pitanja i probleme.

 • Branko Bralićwww.fotohr.com

  Jako sam zadovoljan otkada sam počeo koristiti vaše usluge. Jednostavno nemam nikakvih primjedbi. Sve se radi do kraja profesionalno i odgovorno.

 • Dominik PintarićDOPI DIZAJN j.d.o.o.

  Više od 5 godina surađujemo sa Studio4web-om i pokazali su se kao vodeća hosting tvrtka u Hrvatskoj. Inovativnost, znanje, iskustvo i stručnost su glavne prednosti ove tvrtke. SAMO NAPRIJED!

 • Ivan MišićIvan Mišić

  Do sada najbolji hosting (ništa ne brane niti ograničavaju, svaki upit je riješen gotovo isti dan na zadovoljstvo mene kao korisnika). Preporučam svakome tko želi kvalitetan, ali povoljan hosting :)

 • Tomislav Ermanwww.zminj24.com

  Uptime odličan! Korisnička podrška brza,uljudna,profesionalna i ekspertna! Za svaku pohvalu!

 • Luiza Gortanwww.marcana.info

  Sve što mi treba tu je. Podrška brza i efikasna (što mi je najbitnije). Omjer cijene i kvalitete savršen.

 • Pa mislim da se nemate u čemu još poboljšati, svoje ste usluge dotjerali do savršenstva. Nikad nisam vidjela da u Hrvatskoj itko radi kao Vi!!!! Kad bi svi u Hrvatskoj radili kao Studio4web, mogli bi biti mala Švicarska!!! Svaka čast!!!

 • Desiree AgićDesiree Agić

  Imam odlično iskustvo s obzirom da je odlična podrška. Uvijek sam dobila brz odgovor kad sam imala pitanje ili problem. Ostanite takvi pa ću i dalje uvijek rado preporučivati Vaše usluge. Najbolje je što onda putem affiliate programa dobijem proviziju!

 • Ivica BrajkovićArke orbis j.d.o.o

  Odlični, brzi i pouzdani!

 • Ivona MačekIvona Maček

  Profesionalnost, brzina kod odgovora na upit i sve najbolje

 • Gligo TomanovićGligo Tomanović

  Dugogodišnji sam korisnik usluga Studio4web-a i prilično sam zadovoljan. Radujem se nastavku uspješne saradnje.

 • Sve što sam tražio sam i dobio. Bez ikakvih problema ili predugačkih čekanja. Korisnička podrška na visokoj razini. Reagira brzo i pruža informacije koje korisnik i očekuje dobiti.

 • Darko HlušičkaHD televizija

  Mnogi danas nose atraktivna imena svojih kompanija i hvale se da su profesionalci, no ja znam samo za jednog pravog: Studio4web. Hosting koji sam slučajno primijetio na jednoj stranici prije mnogo godina nisam niti jednom do sada pomislio promijeniti već sasvim suprotno - otvaram nove domene i hosting račune za sebe i klijente isključivo ovdje i niti na kraj pameti mi nije promijeniti ovako dobar hosting.

 • Ivo KljajićKim - obrt

  Već nekoliko godina sam korisnik i zaista sam prezadovoljan. Korisnička podrška izuzetno brzo i korektno obavlja svoj posao i čitajući ostale komentare složio bih se s jednim korisnikom u mišljenju: "Zaista jedna poštena i odgovorna tvrtka u ovoj banani od države".

 • Danijel Vranešićwww.jedanklik.com

  U kratko, vrlo sam zadovoljan s uslugom. Korisnička podrška je odlična i od velike pomoći. Cijene su i više nego prihvatljive. Vrhunska kvaliteta i niska cijena, vrlo sam zadovoljan!

 • Jurica Kukovec

  Odlično! Bolji, pristupačniji, pregledniji, hosting i podršku nisam vidio... Samo tako dalje, imate moju punu podršku.

 • Davor PukljakFrontispis d.o.o.

  Izuzetno sam zadovoljan suradnjom. Svi korisnički upiti rješavaju se brzo i pouzdano.

 • O suradnji sa Studio4web koja već traje 5 godina mogu samo reći sve najbolje izuzetna susretljivost brzina i profesionalnost, u svakom slučaju topla preporuka.

 • Bernardo KlarićUdruga TOPNET Topusko

  Nemam primjedbi, a sviđa mi se ažurnost u odgovorima na probleme ili nedoumice.

 • Ena BičanićEna Bičanić

  Odlična, pouzdana, povoljna usluga i solidna podrška. Sve pohvale.

 • Što reći, već godinama sam na Studio4web i moja iskustva su toliko pozitivna da bi svima na svijetu savjetovao S4W. Nikada nikakve greškice, ako se dogodi problem s moje strane stvar se riješi u 2-3 sata, što niti najveće svjetske hosting kompanije nisu u stanju napraviti. Ekipa iz S4W hvala Vam što zbog vas nema straha i brige oko svoji web stranice! Ostanite takvi i dalje!

 • Antonio BaškovićToni Informatika LTD

  Brza, pouzdana i kvalitetna tehnička podrška. Brza aktivacija svih usluga, same pohvale!

 • Zadovoljstvo je raditi sa S4W jer sve eventualne probleme rješavaju u kratkom roku. Podrška je zaista fenomenalna!

 • Ažurnost na nivou, podrška odlična. Jedna od boljih hosting usluga u Hrvatskoj. Profesionalnost na nivou, pristupačnost odlična, samo naprijed.

 • Marko Glavićwww.mag.com.hr

  Već 6 godina, 24sata online, uz Studio4web. Ocjena, izvrstan(5)

 • Davor ĐurinićDavor Đurinić

  Prezadovoljan sa uslugom. Nemam zamjerke. Samo tako nastavite. LP

 • Ivan SušanjIvan Sušanj

  Izvrsna usluga i odlična korisnička služba.

 • Saša PantelićTURBO IT j.d.o.o.

  Najbolje hosting usluge sa povoljnom cijenom na ovim područjima. Podrška je izuzetna i ako tako ostane surađivat ćemo još dugo. Kao i prošle godine predlažem ih za Super brand.

 • CloudLinux

 • cPanel

 • WHM

 • Roundcube

 • MySQL

 • PHP

 • phpMyAdmin

 • Apache

 • Nginx

 • Softaculous

Na sve cijene u EUR primjenjuje se fiksni tečaj 7.5345

© Copyright 2006-2022 Studio4web. Sva prava zadržana.