Da li podržavate resursno zahtjevne aplikacije?

 

Ne, ne podržavamo pokretanje visoko zahtjevnih aplikacija i skripti na shared hosting računima. Na shared hosting računima ne možete pokretati nikakve aplikacije za enkodiranje audio i video sadržaja, kao što su ffmpeg, fame, lame i slične aplikacije koje zahtjevaju veliku količinu CPU/MEM/IO resursa servera.

Ako želite pokretati takve i slične zahtjevne aplikacije, na raspolaganju vam je naša ponuda dedicated web servera. Za više informacija provjerite adresu https://baza.studio4web.com/dedicated-serveri/.

Kako se spojiti Telnetom na server?

 

Ovdje se nalaze upute kako se spojiti TELNET-om na web server na različitim operativnim sustavima:

 • Windows:

1. Otvorite Start meni
2. Kliknite na Run
3. Upišite cmd i pritisnite Enter
4. U komandnoj liniji upišite telnet vasadomena.hr 110 i pritisnite Enter,

Na ovaj način povezat ćete se na POP3 mail servis na portu 110 na adresi vasadomena.hr

Ostali često korišteni portovi:
– 25 i 26: SMTP port
– 21: FTP port
– 22: SSH port
– 80: HTTP port

Umjesto naziva domene možete upisati i IP adresu servera, npr. telnet 111.222.333.444 110

 • Linux:

Otvorite prozor Terminal i upišite naredbu telnet vasadomena.hr 110

 • Mac OS:

Mac OS je UNIX-bazirani operativni sustav isto kao i Linux. Što znači da telnet spajanje možete obaviti na identičan način kao i na Linuxu, otvorite prozor Terminal i upišite naredbu telnet vasadomena.hr 110.

 

 

What are BEN, SHA, OUR payment instructions?

 

When you make an international wire transfer you can choose who pays the transfer charges.

BENSHAOUR are codes in a SWIFT instruction, at field 71A “Details of Charges”.

OUR instruction means you pay all transfer charges. We receive all your payment.

– SHA (shared) means you only pay your bank’s outgoing transfer charge. We receive your payment minus the correspondent (intermediary) bank charges.

– BEN (beneficiary) means you do not pay any charge. We receive your payment minus all transfer charges.

We require all international transfers to us to be made with the OUR instruction.

Kako isprazniti cache podatke iz web browsera?

 

 • Mozilla Firefox  Pritisnite istovremeno tipke CTRL + SHIFT + DELETE, u pop-up prozoru koji se otvori stavite kvačice na polja Cache (Međuspremnik) i Cookies (Kolačići) te potvrdite brisanje podataka klikom na Clear Private data now (Očisti sad).

 

 • Internet Explorer  Kliknite na meni Tools (Alati), zatim kliknite na meni Internet Options (Internetske mogućnosti), kliknite na karticu General (Općenito), pod Browsing History (Povijest pregledavanja) kliknite na Delete (Izbriši…)
  U novom prozoru koji će se prikazati također kliknite na Delete (Izbriši).

 

 • Opera  Kliknite na Opera, zatim na Settings te zatim na Delete Private Data…, u prozoru koji se otvori kliknite na Detailed Options i označite kvačicom opcije: Delete session cokies, Delete all cookies, Delete entire cache i zatim kliknite na Delete.

 

 • Chrome  U desnom gornjem kutu kliknite na ikonu Tools (ključ), u meniu kliknite na Postavke, zatim kliknite na Napredno i pod Privatnost kliknite na Obriši podatke pregledavanja, stavite kvačicu na opciju Ispraznite predmemoriju i Izbriši kolačiće i ostale podatke za web-lokaciju i dodatke, postavite Odstrani sljedeće stavke iz: na “početak vremena” i zatim kliknite na Brisanje podataka o pregledavanju.

PIN – chat podrška

 

PIN za chat podršku sami određujete i upisujete koji god želite. Preporučemo je 5 znamenki brojeva 0-9.

Upisani PIN se koristit prilikom chat podrške.

Preko PIN-a znamo da ste sa druge strane stvarno Vi jer samo Vi možete znati PIN koji ste upisali.

PIN je potreban kako bi se mogućnost od prevara i krađe tuđih podataka smanjila na minimalu ili potpuno eliminirala.

U slučaju da nas preko chat podrške netko zatraži login podatke za neki od hosting račun, mi na niti koji način ne možemo znati da je sa druge strane chata stvarno vlasnik tog hosting računa za koji traži login podatke, a ne netko tko lažno se predstavljajući želi doći do tuđih podataka. Zbog toga postoji polje za upis PIN-a i taj PIN ćemo vas tražiti kod bilo kakvog zahtjeva za bilo kakvim izmjenama na korisničkom ili hosting računu te domeni.

PIN je tajni podatak koji znate samo Vi kao korisnik naših usluga i mi kao pružatelj usluga. Niti jedna treća osoba ne bi smjela znati Vaš PIN.

PIN je jedini od podataka preko kojeg možemo utvrditi da ste sa druge strane stvarno Vi i da Vam bez ikakvog straha i problema preko chata možemo dati sve pristupne podatke koje nas zatražite.

POVEŽITE SE S NAMA PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

KORISNIČKE STRANICE

Email adresa:

Lozinka:

KLIJENTI O NAMA

 • Ivica BrajkovićArke orbis j.d.o.o

  Odlični, brzi i pouzdani!

 • Marijan PericaImo-Consalt Rijeka

  Već godinama koristim usluge Studio4web-a. Zasigurno najbolja korisnička podrška koja se može dobiti kod nas. Preporučujem svima, sve pohvale... Miron svaka čast ... moje poštovanje !!!

 • Danijel Vranešićwww.jedanklik.com

  U kratko, vrlo sam zadovoljan s uslugom. Korisnička podrška je odlična i od velike pomoći. Cijene su i više nego prihvatljive. Vrhunska kvaliteta i niska cijena, vrlo sam zadovoljan!

 • Bernardo KlarićUdruga TOPNET Topusko

  Nemam primjedbi, a sviđa mi se ažurnost u odgovorima na probleme ili nedoumice.

 • Što reći, već godinama sam na Studio4web i moja iskustva su toliko pozitivna da bi svima na svijetu savjetovao S4W. Nikada nikakve greškice, ako se dogodi problem s moje strane stvar se riješi u 2-3 sata, što niti najveće svjetske hosting kompanije nisu u stanju napraviti. Ekipa iz S4W hvala Vam što zbog vas nema straha i brige oko svoji web stranice! Ostanite takvi i dalje!

 • Luiza Gortanwww.marcana.info

  Sve što mi treba tu je. Podrška brza i efikasna (što mi je najbitnije). Omjer cijene i kvalitete savršen.

 • Ivan MišićIvan Mišić

  Do sada najbolji hosting (ništa ne brane niti ograničavaju, svaki upit je riješen gotovo isti dan na zadovoljstvo mene kao korisnika). Preporučam svakome tko želi kvalitetan, ali povoljan hosting :)

 • Vladan PavkovićUdruga Sjedi 5

  Zahvaljujem na visokom angažmanu koji se vidi u odnosu prema nama i našim potrebama. Potpuno smo mirni i zadovoljni kod vas. Sjedi5.hr

 • Hrvoje BušićMale stvari d.o.o.

  Fantastična, brza i kvalitetna usluga bez čekanja. Izuzetno ljubazan odnos i visoka razina ophođenja ne samo prilikom kupnje već i prilikom rješavanja problema. Čisto zadovoljstvo!

 • Branko Bralićwww.fotohr.com

  Jako sam zadovoljan otkada sam počeo koristiti vaše usluge. Jednostavno nemam nikakvih primjedbi. Sve se radi do kraja profesionalno i odgovorno.

 • Siniša BralićstroGo ITT d.o.o.

  Više no zadovoljavajuća razina podrške sastoji se od brzine, kvalitete i potpunosti odgovora na sva do sada postavljena pitanja.

 • Jurica Kukovec

  Odlično! Bolji, pristupačniji, pregledniji, hosting i podršku nisam vidio... Samo tako dalje, imate moju punu podršku.

 • Sva pohvala na iznimno brzim reakcijama na upite, profesionalizmu, pouzdanosti i odnosu prema korisniku. Premašili ste naša očekivanja. Bravo!

 • Ivo KljajićKim - obrt

  Već nekoliko godina sam korisnik i zaista sam prezadovoljan. Korisnička podrška izuzetno brzo i korektno obavlja svoj posao i čitajući ostale komentare složio bih se s jednim korisnikom u mišljenju: "Zaista jedna poštena i odgovorna tvrtka u ovoj banani od države".

 • Tomislav Ermanwww.zminj24.com

  Uptime odličan! Korisnička podrška brza,uljudna,profesionalna i ekspertna! Za svaku pohvalu!

 • Emil MustaćEmil Mustać

  Nikakvih zamjerki. Sve se jednostavno i lako odradi preko korisnickog sucelja.

 • Davor ĐurinićDavor Đurinić

  Prezadovoljan sa uslugom. Nemam zamjerke. Samo tako nastavite. LP

 • Marijan RelkovićPlanet Računala

  Iznimno profesionalna i kvalitetna usluga. Vrlo brzo riješavanje problema. Daleko najozbiljniji i najpouzdaniji.

 • Antonio BaškovićToni Informatika LTD

  Brza, pouzdana i kvalitetna tehnička podrška. Brza aktivacija svih usluga, same pohvale!

 • Marino BobetićMarino Bobetić

  U višegodišnjem korištenju usluga Studio4web-a nikad se nisam osjećao uskraćen. Cijene su pristojne i pristupačne, služba za korisnike ljubazna i susretljiva. Nemojte se pokvariti i ostat ćemo skupa još dugo vremena ;)

 • Desiree AgićDesiree Agić

  Imam odlično iskustvo s obzirom da je odlična podrška. Uvijek sam dobila brz odgovor kad sam imala pitanje ili problem. Ostanite takvi pa ću i dalje uvijek rado preporučivati Vaše usluge. Najbolje je što onda putem affiliate programa dobijem proviziju!

 • Davor PukljakFrontispis d.o.o.

  Izuzetno sam zadovoljan suradnjom. Svi korisnički upiti rješavaju se brzo i pouzdano.

 • Ena BičanićEna Bičanić

  Odlična, pouzdana, povoljna usluga i solidna podrška. Sve pohvale.

 • Dominik PintarićDOPI DIZAJN j.d.o.o.

  Više od 5 godina surađujemo sa Studio4web-om i pokazali su se kao vodeća hosting tvrtka u Hrvatskoj. Inovativnost, znanje, iskustvo i stručnost su glavne prednosti ove tvrtke. SAMO NAPRIJED!

 • Dražen PaunPAUN d.o.o.

  Definitivno najbolja usluga što se tiče web hostinga, registracija domena, brzih i korisnih odgovora na upite i zahtjeve. Toplo preporučam svima.

 • Marinko Stanićwww.stanich.net

  Najpovoljnije cijene za stabilnu uslugu.Tehnička podrška brza i efikasna.Preporuke svima!

 • Antonio VukorepaKontrol biro d.o.o.

  Vrlo sam zadovoljan kompletnom uslugom, pogotovo kvalitetnom korisničkom podrškom.Na sve moje upite odgovorili ste u roku pola sata i riješili sva pitanja i probleme.

 • Ažurnost na nivou, podrška odlična. Jedna od boljih hosting usluga u Hrvatskoj. Profesionalnost na nivou, pristupačnost odlična, samo naprijed.

 • Marin Begićwww.popularpin.com

  Definitivno najkvalitetniji i najjeftiniji hosting na hrvatskom tržištu. Odličan support i puno dodatnih opcija (35% affiliate, reward points, plaćanje Paypalom). Samo nastavite, svaka čast!

 • Domagoj FrancDomagoj Franc

  Koristio sam puno domaćih i stranih hostinga ali Studio4web je moj omiljeni izbor

 • Davor NujicTRIVIUS d.o.o.

  Najbolji web hosting koji se može pronaći u regiji. Osobno sam ga preporučio svim svojim kolegama i poslovnim partnerima koji me pitaju gdje smjestiti svoju web stranicu. Brzinu supporta koju pružaju kolege iz Studia4Web može biti uzor svim drugim hosting providerima iz cijeloga svijeta, jednom riječju FASCINANTNO ;) Topla preporuka svima koji traže brz, kvalitetan, pouzdan i cijenovno JEFTIN webhosting!!!

 • O suradnji sa Studio4web koja već traje 5 godina mogu samo reći sve najbolje izuzetna susretljivost brzina i profesionalnost, u svakom slučaju topla preporuka.

 • Ivan SušanjIvan Sušanj

  Izvrsna usluga i odlična korisnička služba.

 • Marko Glavićwww.mag.com.hr

  Već 6 godina, 24sata online, uz Studio4web. Ocjena, izvrstan(5)

 • Zadovoljstvo je raditi sa S4W jer sve eventualne probleme rješavaju u kratkom roku. Podrška je zaista fenomenalna!

 • Iznimno smo zadovoljni uslugom, pouzdanošću i brzinom odgovora od strane korisničke podrške. Svakako preporučujemo!

 • Pa mislim da se nemate u čemu još poboljšati, svoje ste usluge dotjerali do savršenstva. Nikad nisam vidjela da u Hrvatskoj itko radi kao Vi!!!! Kad bi svi u Hrvatskoj radili kao Studio4web, mogli bi biti mala Švicarska!!! Svaka čast!!!

 • Dean Hudoletnjakwww.boss-game.com

  Jednostavno najbolji hosting, podrška za 5. Moja preporuka svima !

 • Znate onaj osjećaj kada obučete jaknu, hlače ili nešto treće sto niste dugo nosili, gurnete ruku u džep, a kad ono, u džepu 100 kn? Jednak osjećaj se javlja pri poslovanju sa Studio4web-om. Od brzine odgovaranja na upite, ljubaznosti, stručnosti, cijena, širine ponude, dostupnosti servera, brzine servera, .... kod ove hosting tvrtke nema loše strane i veselim se dugogodišnjem poslovanju s njima.

 • Darko HlušičkaHD televizija

  Mnogi danas nose atraktivna imena svojih kompanija i hvale se da su profesionalci, no ja znam samo za jednog pravog: Studio4web. Hosting koji sam slučajno primijetio na jednoj stranici prije mnogo godina nisam niti jednom do sada pomislio promijeniti već sasvim suprotno - otvaram nove domene i hosting račune za sebe i klijente isključivo ovdje i niti na kraj pameti mi nije promijeniti ovako dobar hosting.

 • Gligo TomanovićGligo Tomanović

  Dugogodišnji sam korisnik usluga Studio4web-a i prilično sam zadovoljan. Radujem se nastavku uspješne saradnje.

 • Jovica NikšićUdruga e-vinarstvo

  Zadovoljni smo brzinom odgovora na upite i suradnjom kroz ove 4g.

 • Ivona MačekIvona Maček

  Profesionalnost, brzina kod odgovora na upit i sve najbolje

 • Hi, I love the Reward Points addon. Thanks for your great support and addons!

 • Alida MezićKlaracomm d.o.o.

  Jako sam zadovoljna sa uvijek brzim i konkretnim odgovorima, uvijek 100 postotnim rješenjem problema. Vrlo ugodna suradnja, preporučam svakome tko želi/treba sigurno parkirane stranice.

 • Sve što sam tražio sam i dobio. Bez ikakvih problema ili predugačkih čekanja. Korisnička podrška na visokoj razini. Reagira brzo i pruža informacije koje korisnik i očekuje dobiti.

 • Saša PantelićTURBO IT j.d.o.o.

  Najbolje hosting usluge sa povoljnom cijenom na ovim područjima. Podrška je izuzetna i ako tako ostane surađivat ćemo još dugo. Kao i prošle godine predlažem ih za Super brand.

 • CloudLinux

 • cPanel

 • WHM

 • Roundcube

 • MySQL

 • PHP

 • phpMyAdmin

 • Apache

 • Nginx

 • Softaculous

Na sve cijene u EUR primjenjuje se fiksni tečaj 7.5345

© Copyright 2006-2022 Studio4web. Sva prava zadržana.